Mer födelsedagar!

I helgen åker vi till Hovmantorp för att fira födelsedag för mina två brorsdöttrar - den lilla fyllde år i mars, och den stora fyller i början av maj. Till lillasyrran blev det detta kort:Hängel från hÄnglar & stÄnglar, grattis cirkel från Aud Design, och blombård från Hero Arts. Retroblommor, fernblad, lite pärlfloss, QK-bokstäver, och en liten tårtberlock.

Storasyster får en annan hängel:Flicka från hÄnglar & stÄnglar, grattiscirkel från Aud Design, QK-detaljer (bokstäver, ballong och blad), samt några blommor. Och en paketberlock.

Det har inte blivit så mycket pysslat på sistone - jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Mycket hästar har det blivit (med dottern som rider 3 gånger i veckan och jag själv 2 gånger i veckan), och så har det fina vädret lockat... Och så är det "någon" som har stökat ner på pysselbordet - jag kommer ju inte fram!!! Får bli ett projekt för söndag kväll kanske!

Må så gott!


Några nya kort!!

Hurra!! Vår dator är tillbaka, och med det scannern!!

Här kommer nu namnsdagskortet till min brorson, som har namnsdag imorgon. (Layouten är hämtad från ett reklam-mail från Whippersnapper för ett tag sedan, och jag fastnade för den. Jag hämtade inspiration från den även till de två korten i föregående inlägg, även om det blev ovala bilder där istället för fyrkantiga...)Stämplar från hÄnglar & stÄnglar (pojken) och Inkywings (texten). Lite stjärnknappar  från gömmorna, och ett par etiketter som låg i en låda...

Maken fyllde år i veckan, och fick detta kortet:Stämplar från hÄnglar & stÄnglar (pojken) och Easer (grattisstämpeln). En blomma med QK-blad, en liten berlock och lite band...

Båda bilderna är målade med Promarker och MCP.

Må så gott!

RSS 2.0