Ännu mer hÄnglar...

Det har blivit ytterligare två hÄnglar-kort:

Det första ska skickas till en som behöver en kram, och där har jag lekt med en ny Quickutz-die - den stora blomman. Bladen är också QK, och stjälken är "en pyttebit överblivet papper". Bild och text är från hÄnglar & stÄnglar.Nästa kort är i en färg som inte är så vanlig hos mig - olivgrönt. Jag hittade detta papper någonstans för länge sedan, och idag fick jag användning för det. Inspirationen med olivgrönt och mörkrött kommer från ett blomsterarrangemang på Göteborg Horse Show, där jag och dottern var både i torsdags (13-21) och igår (9-16):Tack för titten!

Alla hjärtans dag!!

Idag är det alla hjärtans dag, och en strålande anledning att göra kort! Jag brukar i och för sig inte göra så många kort just dagen till ära - bara till maken och dottern. Så här blev årets skapelser, med nyanlända stämplar, och målat på akvarellpapper - det var ett tag sedan, och jag läste i någons blogg om det, så jag plockade fram mitt block igen...

Till dottern:Stämpel från hÄnglar & stÄnglar - layout enligt inspiration på hÄnglar-bloggen (fast jag behöver öva på rosetter!!)

Och till maken:Två stämplar från hÄnglar & stÄnglar som maskats ihop en aning.

Nu ska jag bara fixa kuvert också (från gamla tapetböcker!), och så invänta lördagkvällens goda middag lite senare...

Njut av solskenet idag! (Fast det är VÄLDIGT svårt att slita sig från pysselbordet!!)

En överraskning!!!

När vi kom hem från Värmland i tisdags hittade jag en glad överraskning:Från Chruss - tack snälla! Jag som fortfarande är en nybörjarbloggare!

Reglerna är följande:

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera 8 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Jag har ingen aning om vem som tidigare har fått den här utmärkelsen, men här är några vars alster jag beundrar:

Inola
Annas pyssel
Auds lilla hörna
Anitas hobbyblogg
Nilla
Elina
Elisa - visserligen inte en blogg, men mycket inspiration finns det här!
Ann-Louice

Listan hade kunnat bli hur lång som helst, men jag var ju tvungen att välja några... Tack för all inspiration!

Nya kort...

Vi har varit i Värmland på "sportlovslånghelg" - det var tredje året vi var där, och i måndags var det riktigt kalasvinterväder med strålande sol och klarblå himmel och snö som gnistrade, och vi var nästan ensamma i spåren. Blev lite inspirerad till ett snabbt vinterkort:


Texten är från Inkywings, snöflingan (som syns lite dåligt på bilden) från Stubby Stampers, och fjärilen från Hero Arts.

Jag har också gjort klart ett kort som legat halvfärdigt ett tag. Det blev till slut ett tackkort:


Musen kommer från WhipperSnapper Designs och tacket från Inkywings. Layouten (eller vad man nu säger om kort?!) är inte självpåhittad, utan jag såg ett liknande kort på någons blogg för ett tag sedan. Tack till denna person som jag glömt vem det var!

Nu ska dottern och jag iväg till stallet, men kanske kommer det en liten till uppdatering i kväll... Jag hittade en överraskning i går när vi kom hem från Vä

RSS 2.0