Kort till fröken och olika målartekniker...

I tisdags - äntligen!! - var det dags för sommarlov för dottern, och då behövdes det ett kort till fröken. Så här blev det:Igelkott från Penny Black och magnetalfabete från Making Memories. Några små blommor, minibrads och lite mönstrat papper...

Idag har jag städat i pysselrummet så att man kommer fram igen, och sedan blev det lite välförtjänt pyssel. Tre olika kort, med tre olika färgläggningstekniker. Kort nr 1 är färglagt med Promarker och MCP (eller vad det nu heter) och är i orange och grönt - orange är INTE en färg jag brukar använda, men jag hittade lite orange blommor som jag tyckte behövde användas...Flicka från hÄnglar & stÄnglar och text från Inkywings. Lite prickigt band, ett par blommor och några QK-blad.

Kort nr 2 är färglagt med torrpasteller efter att jag stämplat med Versamark på akvarellpapper. Tror inte att akvarellpapper egentligen var fiffigaste pappersvalet - det var svårt att se var jag stämplat någonstans!


Orkidé från Hero Arts och prickar från Hampton Arts. Fyra brads och inget mer...

Tredje och sista kortet är väl någon sorts falsk akvarell, eller vad man nu vill kalla det. Målade med pensel och Distress-refill direkt på stämpeln, och sedan ett avtryck på akvarellpapper. Så här blev det (och i verkligheten är det mer solrosgult än orange):Blomma från Hero Arts och snirkel från Autumn Leaves. Lite band i nederkanten (har inte riktigt bestämt om jag ska klippa av dem i kant med kortet än), och tre små blingstenar.

Inte ett mönsterpapper så långt ögat kan nå på de tre korten från idag! Så som det var "förr i tiden" - innan alla mönsterpapper från scrapvärlden flyttade över till stämpelvärlden. Det känns lite ovant, och ser lite... tomt... ut, men jag måste nog säga att jag är nöjd med dessa kort i alla fall! Och jag gillar den där orkidéstämpeln MYCKET!

Tack för titten! Må så gott!

P.S. Strömsholm för några veckor sedan var toppen! Vädret lämnade en hel del att önska, men vi såg många fina ponnies och hästar, och många duktiga ryttare (och någon enstaka som fick tillsägelse av domaren för att han använde för mycket spö på sin häst - FYYYY på den ryttaren!!!), och väldigt vackra omgivningar. Vi var också och tittade i stallarna och ridhusen. Suck! Den som ändå fick rida däruppe!!


Ett födelsedagskort till!

Nu har svägerskan fyllt år, så då kan jag visa upp kortet som hon fick:Grattis-cirkel från Aud design, swirl från Autumn Leaves och övriga stämplar från hÄnglar & stÄnglar (6 stycken faktiskt, som delvis är hopmaskade). En liten paketcharm, QK-blad och en blomma. Och lite band... Och lite glitter på vingarna och de gula "plupparna" i mitten på blommorna, men det syns som vanligt inte i scannen.

Det var allt för idag! Nu ska jag packa färdigt, för imorgon bitti åker dottern och jag till Strömsholm i dagarna fyra för att titta på hästtävlingar. Dressyr, hoppning och fälttävlan står på programmet. Fälttävlan ska bli spännande - det har varken dottern eller jag sett förut!

Tack för titten! Må så gott!

RSS 2.0