Några nya kort...

Vår familjedator är på lagning (äntligen - efter att vi lyckats kopiera över alla dokument och annat nyttigt till den bärbara hårddisken!), så jag lånar dotterns dator. Och till den finns ingen scanner, så det får bli fotade kort istället. Hm... Tycker inte det blir lika bra som scannade bilder, men det får väl gå så länge!

Första kortet är ett födelsedagskort till svägerskan (svågerns fästmö):Stämpel från hÄnglar & stÄnglar (en av deras nya), samt alfabete från Ma Vincis. QK-blad och bokstäver, en tygblomma, ett litet paket och band...

Nästa kort är till en person som behöver en kram. Fast jag tror jag får lämna över det nästa gång vi träffas istället för att skicka det med posten - är rädd för att rosorna bara blir mos annars!Ännu en ny hÄngel, lite QK-blad och bokstäver, eyeletar, band, en hemmagjord pärlnål, och så rosorna då...

Hade tänkt visa upp ännu en bild, men insåg att jag faktiskt glömt textstämpeln! Tur att kortet fortfarande ligger på pysselbordet, så kan jag fixa till det tills nästa uppdatering!

Må så gott!

P.S. De konstiga vita kanterna på korten kommer från att jag försökte beskära bilderna i Paint. Hmmm... det gick inte så bra. Undras om man kan anpassa storleken på bakgrunden efter bilden?! Får väl testa till nästa gång (eller fråga dottern!)...

Det finns ju kamera, ju!!!

Jag insåg att man kan ju plåta sina kort! Så här kommer några kort som gick iväg med posten idag till olika mottagare. Först ut är ett namnsdagskort till pappa, som har namnsdag på lördag:En katt från Penny Black, tillsammans med en grattiscirkel från Aud Design och en swirl från Autumn Leaves. Lite QK-detaljer (bladen och de små etiketterna), samt en blomma som fick mig att tänka på blåsippor....

Nästa kort är till svärfar, som också har namnsdag på lördag. Ja, både min pappa och min svärfar heter Bengt! (Och dessutom heter både mamma och svärmor Monica!)Samma Penny Black-katt och samma namnsdagsstämpel från Aud Design, men andra mönsterpapper och andra blommor och andra QK-detaljer (etiketter och fleur-de-lys (eller hur det nu stavas??)). Och lite punchinella...

Imorgon har dessutom yngsta svågern namnsdag, så då fick det bli ett kort till honom också:En Penny Black-igelkott med bukett, namnsdagsstämpel från Inkywings, och lite stygn-stämpar från Hot off the press. QK-detaljer och samma typ av blomma som på pappas kort.

I förra helgen fyllde svärfars fru år, och hon har också fått ett kort (om än lite sent):En Penny Black-igelkott, en swirl från Autumn Swirl, "på födelsedagen" från Arkivet (tror jag), och grattiset är magnetstämplar från Making Memories. Och banderollen är från hÄnglar & stÄnglar. Lite punchinella, några blommor, en ballongbrad och lite band. Och QK-bokstäver.

Dagens sista kort skickades iväg till sin mottagare redan förra veckan:En Penny Black-igelkott och en cirkel från Aud Design. Punchinella fastsatt med blomeyelets. Mönsterpapper.

Igår kom hÄnglar & stÄnglars nya klubbpaket (det var första gången på LÄÄÄNGE som jag köpte det), och nu ska jag leka lite med de stämplarna. Fler namnsdagar och födelsedagar är på väg... Fast ikväll blir det inte så mycket mer pysslat, för maken ville titta på Midsomer (på DVD), och det går ju inte att motstå! ;-)

Må så gott!

Datorstrul!!!

Vår dator behagar inte samarbeta för tillfället, utan måste åka till datordoktorn. Suck! Återkommer så småningom (såvida jag inte lyckas koppla ihop dotterns dator med scannern??)

Födelsedagskort och bradmall


Idag har jag fått användning för en hÄngel som har legat färdigmålad ett tag! Bara att leta i gömmorna efter lite spillpapper, stansa ut blommor (tack till Ingrid för tipset om att klippa av en bit av blomman!) och lite grönt, klippa till en liten bit pärlfloss och mixtra fast under eyeleten, och sedan montera ihop alltihopa. Jag upptäckte till min glädje att Auds grattiscirkel passar väldigt bra i en rund frimärksram från Cuttlebug!! Så här blev resultatet:Häromdagen tröttnade jag på att mäta ut lagoma avstånd för brads, så jag tog en liten spillbit och gjorde en mall. För tre stycken på rad (med olika mellanrum), och för en brad i hörnan (olika storlek). Så här blev den - hoppas att det syns, för det var lite knixigt att scanna:Nu behöver jag bara lägga mallen där jag vill ha bradsen och rita prickar där jag vill ha hålen! Yippie!!

Tack för titten!

P.S. Idag är det ju 1:a mars - vår (?) - så det var dags för en mer vårig header. Efter lite pill blev det nästan lagom storlek - får fundera och testa om jag kan få bort de vita kanterna. Suck! Det är inte lätt med det tekniska!

RSS 2.0