Mors dag mm

Mamma fick i år ett kort som inte var så mycket dekorationer på. Inspirationen kommer från Ingrid, som ofta gör stilrena, väldigt vackra kort...Petunia från Stubby Stampers, text från Inkywings, fjärilar från Tingtura och stjärnfall också från Stubby Stampers. Tre små blingstenar, och sedan bara papper.

Minsta brorsdottern har namnsdag i dagarna, och till henne skickade jag följande kort:Nyckelpiga och prickar från hÄnglar & stÄnglar och text från Inkywings. QK-blad, blommor, bokstavspärlor fastsydda på band.

Svägerskan har också haft namnsdag, och hon fick detta kort:En humla från Rubber Stampede, små fjärilar från Tingtura och text från Inkywings igen. Lite band, några eyelets, ett par QK-myror som vandrar omkring, en tygblomma med en utstansad blomma ovanpå...

Det var allt för ikväll. Återkommer med ett födelsedagskort till svägerskan om ett par dagar... Må så gott i sommarvärmen tills dess!

Ett kort till mormor...

Ett kort som legat i gömmorna ett tag, och som jag nu tänkte skicka till mormor:En igelkott från Penny Black, och texten är från Inkywings. Lite mönsterpapper och några blingstenar...

Inte så mycket dekorationer på det kortet!

Till helgen händer det mycket i min lilla kortvärld: en födelsedag, två namnsdagar och en mors dag. Tänkte inte visa de korten redan nu, utan bara en liten "aptitretare" i form av två baksidor. Jag gör lite som andan faller på med baksidorna - ibland blir det bara en stämpel med namnet, och ibland blir det en liten bild. På två av helgens kort blev det bilder denna gången:På översta kortet: snirkel från Tingtura och nyckelpiga från hÄnglar & stÄnglar. På det understa kortet: fjärilar från Tingtura och ett litet bi från Rubber Stampede.

Framsidorna kommer till helgen...

Tack för titten!

Svågern fyller år!

Idag fyller yngsta svågern 30 år, så vi var och uppvaktade med paket och kort i förmiddags. Paj och tårta bjöds det på - smarrigt! Detta kort fick han:Ny humlekille från hÄnglar & stÄnglar, grattisbakgrund från Inkywings samt magnetalfabete. QK-blad, ballongbrad och en liten tygblomma.

Tack för titten!

Namnsdag och födelsedag

Idag har mamma namnsdag, och på lördag fyller hon år. Det blir ett kuvert med två kort i. Först ett sparsamt dekorerat namnsdagskort:Flicka från hÄnglar & stÄnglar och namnsdagsstämpel från Aud Design. Lite band och ett par brads, och lite mönsterpapper...

Till födelsedagen blev det istället detta kort (som legat i gömmorna ett tag efter en crop, tror jag):Igelkott från Penny Black, Grattis från Kortmakaren, och liten ballong från Inkywings (stämplad på OH-plast och målad med Lumière). Ballongeyelets, blommor och QK-blad. Några brads.

Tack för titten! Må så gott!

RSS 2.0