Ett julkort till...

Det börjar dra ihop sig till att skicka iväg julkort, och här kommer premiärkorten med mina nya tomtenissar från Panduro:

Första kortet blev så här - lite blekt i färgerna i scannern, men mössan är ljusgrå och kläderna ljusblå.Tomtenisse från Panduro, textbakgrund från Inkywings, God Jul från Bildmålarna, och järnekssnurkel från Slöjddetaljer. Tre brads och mönsterpapper till det.

Nästa kort blev så här:


Tomtenisse från Panduro, god jul-bakgrund från Stämpelboden, och god jul från Inkywings. Tre minibrads med pärldelar bakom och så lite mönsterpapper.

Idag har vädret äntligen tillåtit utevistelse, så maken och jag tog en promenad efter lunch och njöt av sol och lugn och beskådade nedfallna träd i skogen. Väldigt skönt att komma ut lite efter två dagar när vi mestadels varit inomhus pga blåst och regn.

Tack för titten och må så gott!

Även jag...

...har varit på Biltema och köpt aluminiumtejp. Efter att ha sett fina kort i olika bloggar sså tyckte jag att det var dags att testa själv. Först blev det ett julkort:Bokstäver, gran och hörn från QK. Halvpärlor och en stjärnknapp.

Sedan blev det födelsedagskort - detta fick svågern:Återigen bokstäver, paket och hörn från QuickKutz. Ballongerna är utstansade med en liten stans.

För en beskrivning över hur man gör så hänvisar jag till denna blogg.

Ute blåser det (om än inte lika mycket som igår!!), och regnet smattrar mot rutan. Inget vidare vinterväder!! Skönt att sitta inne och pyssla istället!

Tack för titten och må så gott!

Mina kalenderpaket, dag 1-8

Det är supermysigt att ha ett paket att öppna om morgnarna, precis som dottern som har haft en paketkalender i många år. Varje år tänker jag att "Nu är sista året", men hittills har det inte blivit så... Och nu kan jag lättare förstå varför! Här är vad jag har hittat i mina paket hittills (dag 1-8): (har lekt ihop ett collage i Picasa, och bilderna är inte på något sätt skalenliga, men för att vara ett första försök med nytt program och ny funktion så är jag nöjd!)
Dag 1: tomtenissestämplar från Panduro
Dag 2: hjärtbrads
Dag 3: hjärtformade ischokladformar
Dag 4: Julpyssel de luxe
Dag 5: en söt liten minitomte
Dag 6: lacksigillklistermärken
Dag 7: muffinsformar
Dag 8: pappersnäsdukar

Och eftersom detta var 8 paket innebär det att en tredjedel av månaden har gått innan det är julafton. Tiden går fort!!!

Jag återkommer en annan dag med fler bilder!

Tack för titten och må så gott!

En födelsedag till...

Även min svågerdotter fyller år nu i mitten av december. Hon fick det här kortet:

Grattisstämpel från Arkivet, övriga stämplar från Lavinia stamps. Fyra brads.

Lavinia stamps var en ny bekantskap som jag gjorde på mässan i Birmingham. Det fanns så många fina kort som hängde i deras bås att jag blev alldeles betagen och var "tvungen" att köpa några nya stämplar. Detta är mitt första försök med deras stämplar.

Tack för titten och må så gott!

Många födelsedagar är det...

... så här års i vår släkt. Det började med dottern i oktober - och hennes kort har jag nog inte visat än - och sedan kom en av svågersönerna i mitten av november. Han fick detta kort tillsammans med en låda med Legobitar:Pojke från Alota Rubberstamps, Making Memories-bokstäver, Grattis från Inkywings (tror jag), ballongbrads och en etikett från Spellbinder.

Nästa svågerson, som fyller år i början av december, fick detta kort tillsammans med sin Legolåda:Samma som ovan fast vanliga brads och utstansade ballonger istället.

För övrigt föll den första snön i natt, så bilarna var nästan vita. Sedan blev det göteborgsväder av det hela och slask. Ganska skönt, tycker jag. Snön kan lugna sig till dagarna innan jul...

Tack för titten och må så gott!


RSS 2.0