Jag har fått paket!!!

I eftermiddags pinglade det till i telefonen, och sms:et sa att det fanns ett paket att hämta på Hemköp. Jag åkte dit efter stallet och hämtade ut detta fina paket:Inuti fanns det en massa fina prickiga paket:Mitt julswappaket!!! Nu återstår bara att vänta in 1 december, så man får börja öppna paket. Och så försöka klura ut vem som är min hemliga tomte... Spännande, spännande!

Och så behöver jag fixa ytterligare några paket till dotterns paketkalender. Jag hittade en hel del bra saker (tycker jag!!) när jag var i Birmingham för några veckor sedan, men lite behöver kompletteras. Ett uppdrag för helgen, tror jag...

Ett julkort till!


Häromdagen såg jag ett kort på Ingrids blogg som fick mig att le igenkännande! Den stämpeln har jag med, och den gillar jag skarpt! Så här kommer ett julkort till med denna lilla söta igelkott:
Igelkott från Penny Black, God Jul från Kortmakaren, några små utstansade snöflingor fastsatta med pyttebrads, och en snöflingebakgrund som är embossad med en snöflingefolder från Cuttlebug.

Ute är det fortfarande inte så vintrigt, men det tycker jag är helt OK. Snön kan lugna sig till jul i år, tycker jag.

Tack för titten och må så gott!


Juligelkott nr 1

På det här kortet har jag invigt Spellbinder-etiketterna som jag köpte i Birmingham:Igelkott från Penny Black, God Jul från Arkivet, lite band, en snöflingebrad och en Spellbinder-etikett.

Nu har jag slagit in alla paket till kalenderswapen, så imorgon ska jag försöka skicka iväg dem till mottagaren. Hehe!

Tack för titten och må så gott!

Två QK och en stämpel - julkort

Tiden går, och det är hög tid att pyssla ihop lite julkort. Tänkte visa ett par enkla kort som jag fixade ihop häromkvällen:

God Jul-bakgrund från Arkivet (som inte längre finns), samt QK-gran resp QK-julros med blad. Granen har fått "kulor" i form av minibrads som jag hittade i min favvobokhandel WH Smith förra helgen i Birmingham.

Ett par enkla kort som skulle passa in i kategorin 10-minuterskort...

Nu väntar soffan och ett litet julpyssel som måste bli klart till kalenderswapen som jag anmält mig till.

Tack för titten och må så gott!

P.S. För övrigt var det hög tid att byta ut vårtulpanerna mot snögubbarna. Fast jag hoppas att snön dröjer lite i år. Helt OK om den kommer lagom till jul tycker jag!


På resande fot...

... var jag i helgen. Jag var i Birmingham på pysselmässa - superbra!! Jag läste om den i en blogg förra året, och funderade länge och väl på om jag skulle åka i år. Maken tyckte att jag skulle det, så då gjorde jag slag i saken. :)

Tidigt i fredags morse bar det iväg, via Amsterdam. Fredagen tillbringade jag inne i Birmingham och gick i affärer och bara tog det lugnt. Lördagen blev mässdag - och oj vad trött i benen jag var när jag kom tillbaka till hotellet! Fyndade en del bra saker som jag blev väldigt nöjd med, och några finns med på denna ganska mörka bild:Ett Tim Holtz-tittskåp (fast så heter det nog inte??), stämplar, pärlor och mönster på julgran, distressdynor och blending foam, spellbinderetiketter, glitterlim mm mm mm.

Mycket skojigt fanns att titta på, och en massa make-and-take som jag var för sent ute för att vara med på. Men det var roligt att bara gå runt och titta och inspireras av allt. Det gav klart mersmak!

Och så har jag anmält mig till en julkalenderswap, och håller på att planera paket för fulla muggar. Ska bli spännande att se hur det blir!

Tack för titten och må så gott!

RSS 2.0