En liten groda...

Ett kort litet inlägg om den här lilla filuren som har suttit på soffan ett tag i väntan på att bli fotograferad:Jag måste nog tyvärr erkänna att jag inte kommer ihåg var  mönstret kommer ifrån - möjligen från nån av mina böcker. Får leta en annan dag, för nu väntar lite kvällsmat.

Tack för titten och må så gott!

En liten drutt??

När jag var liten var ett av mina favvobarnprogram Drutten och Gena. Ja, det var ju ett tag sedan... Enligt Wikipedia började de sändas 1973. Hmmm... så gammal jag blev helt plötsligt! ;-) I alla fall - för ett tag sedan hittade jag ett mönster på en liten filur som påminner om Drutten. Så här blev min version:Han är virkad i Kinnagarn Jasmine 8/4.

När jag kollar lite på Youtube (där man kan hitta allt från virkbeskrivningar till pusselbitar i Donkey Kong-banor till gitarrskola till Tommy Cooper och lite till) så har Drutten större öron, och en ljus lapp på magen. Får se om det blir ett nytt försök en annan gång, men med vissa småjusteringar...

Hösten är här på riktigt - när familjen var inne i stan tidigare i eftermiddags så var det bara 6 grader varmt och råkallt och genommulet. Brr!! Men nu skiner solen bortigenom och den blå himlen syns igen!

Tack för titten och välkommen åter!

RSS 2.0