Halvsvägerskan fyllde år!

Förra söndagen var vi hemma hos svärfar och hans familj eftersom makens halvsyster hade fyllt 17 år. De bjöd på fika och tårta, och svägerskan fick detta kort tillsammans med sin present:Kanin från Lily of the Valley, grattis från Magnolia (tror jag), bokstäver från Making Memories, lite blommor och QK-blad, band, lite pärlor trädda på en smyckespinne tillsammans med en paketberlock i kedja.

Ute är det höst, med klar luft och blå himmel - i alla fall idag. Igårkväll var det väldigt blött och mörkt! Löven börjar skifta färg, och vi tänder ljus på kvällarna - supermysigt!

Tack för titten och välkommen åter!

P.S. Till helgen är det mässa i Partille - Papperskraft. Tänkte jag skulle ta mig en sväng någon av dagarna. :-D


Lapptäcke...

... eller att använda några av alla dessa små bitar som man omöjligt kan slänga för "de kan ju vara bra att ha". Jag är ganska (=VÄLDIGT) bra på att spara på småbitar av papper. Det är ju synd att slänga dem! Tyvärr är jag nog inte lika bra på att verkligen använda dem, men i helgen gick det åt några småbitar i alla fall. Dottern skulle på kalas, och då blev det sådana här kort - fyra små rutor ihopsatta till ett lapptäcke:Grattistext från Forma hantverk, igelkott från Penny black, bokstäver från Making Memories, och bård från A Paper World. Ett litet grattis från Magnolia (tror jag). Ett par tygblommor med QK-blad och lite pärltråd.

Tack för titten och välkommen åter!


En engelsk japanmus

När vi var på semester i England i augusti hade jag med mig garn och ett japanskt mönster på en liten mus med randig tröja. Det var skönt på kvällarna när vi satt i stugan och smälte dagens intryck att pyssla lite. Så här blev han:Han är virkad i Kinnagarn Jasmine 8/4, och har knappar från Papermania på tröjan. Det är fortfarande lite klurigt med japanska mönster och avslutade varv (till skillnad från "vanliga" mönster och spiralvarv), men jag får väl hoppas att övning ger färdighet!

Nu väntar kvällsmat och en dusch!

Tack för titten och må så gott!

En humla

blev det virkat i början av semestern. Ibland köper jag mönster på nätet, och detta köpte jag förra året någon gång, men det har inte blivit av förrän nu att jag provade det. Egentligen tror jag det är ett bi, men han fick ingen gadd, och då tycker jag att det kan vara en humla. Så här ser han ut:Virkad i Kinnagarn Jasmine 8/4. Och svart är väldigt svårt att se maskorna i!!! Ändå underlättar det med bomullsgarn!

Nästa gång blir det en liten figur i randig tröja...

Tack för titten och välkommen åter!

RSS 2.0