Jag gjorde en tavla!

Om en vecka fyller min mormor år - 90 år - så jag gjorde en födelsedagstavla till henne:Stämpeln är från Penny Black, och alfabetet och de små bladen är QK. Lite mönsterpapper och några rosor, tillsammans med en liten "hattnål".

Den är fotograferad ute i solskenet, så det fick bli en liten närbild på "hattnålen" också. Några pärlor, en bit band, en bit kedja och en liten paket-charm:Mormor får faktiskt ett kort också, även det med Penny Black:Inspiration till layouten har jag hittat i någons blogg - tack till denna okända inspiratör, och ursäkta mitt dåliga minne! Fast det är väldigt vad snett det alltid blir i scannern! :(

Dessutom har mormor namnsdag, så då får det bli ett kort för det också:Blomma från Rubber Stampede, ett litet bi från Hero Arts, och två olika textstämplar (en hel plus del av en annan) från Inkywings. Blommor och QK-blad, eyelets och en liten bit överblivet band som jag hittade i bandlådan.

Inspiration till vikningen på det sista kortet hittade jag hos Eva, så tack för inspirationen!

Må så gott och tack för titten!

Två nya hÄnglar...

Kom på att jag har två nya hÄngla-kort att visa upp! Ett som jag skickade till en stämpelkompis i förra veckan:


Stämpel från hÄnglar & stÄnglar, magnetalfabete från Making Memories, en QK-jordgubbe, lite mönsterpapper och några brads...

Min favvofärg förresten - petroleum eller blågrön eller vad man nu vill kalla den. Tycker den är så snygg!!!!!

Nästa kort lämnades till makens halvsyster i lördags när hon konfirmerades:Stämpel från hÄnglar & stÄnglar samt återigen Making Memories-alfabetet. Lite punchinella, utstansade blommor och pärlfloss. Skrev ut en liten rundel på datorn med kyrkan och datumet. Mönsterpapper och blombrads.

Jag hade först lite funderingar på att köpa en konfirmationsstämpel - det finns ju alltid ursäkter för att köpa fler stämplar ;-). Men efter att ha letat runt lite i olika bloggar så insåg jag att det går att göra konfirmationskort utan speciella stämplar. Och hur ofta behöver man en sådan stämpel - egentligen?? Bättre att spara de pengarna till en mer användbar stämpel, tyckte jag!

Tack för titten! Må så gott!


RSS 2.0