Två nya igelkottar

Idag är det lite behagligare temperatur ute - nästan svalt, i jämförelse med den tryckande värmen som var häromdagen. Kan bli lite för mycket av det goda också ibland!

Har suttit en stund på förmiddagen och pysslat ihop två kort. En sommarhälsning till mormor:Igelkott från Penny Black och Glad är bokstäver från Inkywings. Sommar från QK liksom de små bladen. Några små pappersblommor, samt etiketter från gömmorna, och lite brads.

I söndags var vi och hälsade på en kollega till mig, vars make har två Jaguarer. Min make är också väldigt intresserad av gamla bilar, och har en gammal hundkoja (Mini) ute i garaget som han håller på att renovera. Så i söndags fick han åka med i en av Jaguarerna, en XK nånting (120?). Mat och bad och prat stod också på programmet. Så ett litet "Tack för senast"-kort tyckte jag var på sin plats ("tack för senast" står inne i kortet!):Igelkott från Penny Black och text från Arkivet. Tre brads i ena hörnet. Mönsterpapper.

För övrigt var vi på genrep av Vita Hästen ute vid Gunnebo Slott igår kväll. Maken är kompis med en av dem som är med i teatern, och han ringde och bjöd in oss. Som tur var uppförde sig vädret ganska bra, och det kom bara lite regn. Föreställningen var riktigt bra, med komiska poänger och mycket sång och musik och bra skådespelare. På det hela taget en bra kväll!!

Tack för titten och må så gott!

Kommentarer
Postat av: Ingrid - Inola

Urgulliga kort! Den fina texten från Arkivet hade jag inte sett förut, bra och tänkvärd, speciellt så här i semestertider. Hann ju inte pratas vid så mycket när vi sågs häromdagen, då mobilen ringde och störde ... Hoppas att du har en fin sommar!

2010-07-15 @ 21:28:59
URL: http://inola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0