Idag var det nervöst!!!!!!!!!!!!!

Hmmmm... tycker bloggen har varit lite dålig på att uppdatera på sistone. Även om jag klickar på "spara och publicera" så händer det inget... Gör ett nytt försök i dag tisdag, men egentligen var det tänkt att detta inlägg skulle dykt upp redan i söndags...


*********************************************


Ibland får det bli lite annat än pyssel i bloggen. Som idag till exempel. Mycket nervöst var det, för dottern skulle tävla i sin första clearround ("träningshoppning under tävlingsliknande former", eller vad det brukar stå i propositionerna), d v s hopptävling där man får prisrosett om man tar sig runt banan felfritt (utan att riva några hinder eller vägra).

Ponnyn är en ganska erfaren herre på 14 år, men vi har bara haft honom i snart 3 månader. Under denna tiden har dottern bara hunnit med två "riktiga" hopplektioner för tränare, förutom att hon hoppat några gånger på egen hand när vi själva byggt upp några enkla hinder.

Och idag var det dags för tävling! Dottern var supernervös, och vi föräldrar likaså... (en bekant i stallet tyckte att vi såg blekare ut om nosen än dottern!!) Men det gick jättebra! Efter en i dotterns tycke alldeles för lång väntan på deras tur blev resultatet två felfria rundor (60 cm och 70 cm), och de två första prisrosetterna med världens bästa ponny följde med hem!!!!!!! Freddy fick lite extra havre som belöning när vi kom tillbaka till stallet, och vi själva firade med glass till efterrätt efter middagen. Smarrigt!

Nästa gång ska jag visa ett par födelsedagskort...

Tack för titten och må så gott!

Kommentarer
Postat av: Chruss

GRATTIS till det fina resultatet!!!!

2010-09-15 @ 10:24:02
URL: http://chruss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0