Tiden går fort...

...när man har roligt!

Helt plötsligt var semestern slut och det var dags att gå tillbaka till jobbet igen. Sista veckan tillbringade vi i Lessingham vid Norfolkkusten i England, ett par timmars bilresa norr om London. Och som tur var långt från alla kravaller som var just den veckan vi var iväg!!!!

Vi hade hyrt en stuga, som visade sig vara jättemysig, med öppen spis som vi eldade i nästan varje kväll, och ett väldigt lugnt läge. Enda nackdelen var att det fanns en liten oljepanna i köket, och det luktade väldigt mycket olja om den. Men eftersom vi var ute på utflykter mest hela dagarna så gick det bra ändå! Bad blev det inget, eftersom en del av dem som badade hade våtdräkt på sig. Men långa promenader i strandkanten blev det istället, och lite strandfynd (läs: fina stenar och en och annan snäcka) fick som vanligt följa med hem. En dag åkte vi till Norwich - närmaste storstaden - och shoppade lite. En annan dag åkte vi till zoo och strosade runt och tittade på alla djuren. Favoriterna var nog de röda pandorna och surikaterna. Supersöta allihopa! En dag åkte vi och träffade en kompis till maken. En dag var vi på utflykt till den närbelägna fyren (som vi såg från köksfönstret och från sovrumsfönstrena), eftersom det var öppet hus och man fick gå upp och titta uppe i fyrtornet. Dagarna gick, och plötsligt var det dags att åka hem igen. Suck!

Jag hade med mig lite garn och virkade lite på kvällarna, men jag har inte riktigt hunnit fotografera min senaste figur än. Kommer så småningom. Det tar lite tid att komma tillbaka till vardagsrutinerna med jobb, skola (som började i måndags), stall (fast där har vi varit hela sommaren) och annat. Jag som oftast är ganska morgonpigg av mig tycker faktiskt att det är lite segt att gå upp om morgnarna.

Nä, nu ska dottern och jag dela på en bit melon till efterrätt.

Tack för titten och må så gott!

Kommentarer
Postat av: Ingrid - Inola

Låter som en härlig semester! Ska bli kul att se vad du virkat under ledigheten så småningom!

2011-09-01 @ 09:33:36
URL: http://inola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0