hÄngel till namnsdag

Jag har tänkt att jag ska bli bättre på att skicka namnsdagskort i år. Hittills är det i princip endast dottern som fått kort när hon har namnsdag, men nu tänkte jag försöka mig på lite fler. Så då är det ju lika bra att börja förbereda. En hÄngel med text från Inkywings blev först ut:Måste nog erkänna att denna hÄngel är lite av en favorit just nu. Har en till färdigmålad som "bara" ska pysslas ihop till ett färdigt kort... men det får bli en annan dag, för nu ska jag byta om och åka till stallet!

Eyeletlåda

Jag fick en fråga om hur jag förvarar mina eyelets... Häromveckan köpte jag sortimentslådor (art nr 19-850) på Biltema, så att det ska bli lättare att se vad som finns att välja på. Så här ser en av lådorna ut:I denna låda är det lite färg- och modellsorterat  (och lite blandat!)

Lek med eyelets...

Ett tredje tulpankort - denna gång med stämplar från hÄnglar & stÄnglar (texten) och Stampin Up (tulpanen). Och så lekte jag lite med eyelets. Har dessutom sorterat upp alla mina eyelets i nyinköpta sortimentslådor från Biltema. Tänkte att det kanske blir lättare att komma sig för att använda dem om de är mer lättöverskådliga. Får se om det funkar! :-)


Ett tulpankort till!

Av ett bazzill-papper blir det mer än ett kort, och här kommer ännu en tulpanvariant. Tulpanen kommer från Hero Arts och texten från Inkywings. Bakgrundsprickarna är från Hampton Arts.


 

Nu finns det en liten bit papper kvar - kanske räcker det till ännu ett tulpankort...?

Tulpankort och babykort...

Det är ju inte RIKTIGT vår än - åtminstone inte här i Torslanda - men i pysselrummet blev det ett tulpankort att skicka till mormor. Tulpanerna kommer från Hero Arts (den stora och den "tecknade") och SeeDs (på bakgrundspappret), och texten kommer från Inkywings.Några kompisar fick en dotter häromdagen, och det var ett bra tillfälle att frossa i rosa. Skissen är hämtad från Splitcoaststampers, och stämplarna kommer från Magnolia, Aud Design och Autumn Leaves.


Välkommen till min blogg!

Välkommen till min blogg! Efter att ha surfat runt på andras bloggar tänkte jag ta steget ut i bloggvärlden. Lite sent, men bättre sent än aldrig! Här kommer jag att visa upp kort som jag gjort, och jag börjar med ett födelsedagskort till "svågerdottern" (eller vad det nu heter??)


Stämplar från hÄnglar & stÄnglar och Inkywings

RSS 2.0