Det är kallt ute!!!!!!!!!!

I morse var det -9 grader ute. Brrrrrr! Alldeles för kallt! Även om det har varit en jättevacker vinterdag med solsken och gnistrande snö så är det fortfarande för kallt! Undras om vintern är här för att stanna??

Som kontrast till kylan ute kommer här ett solgult kort till en dam som fyllde 50 år häromveckan:Hängel från hÄnglar & stÄnglar, liksom solrosorna. Grattistext från Inkido (eller?? Minnet är bra men kort!). QK-bokstäver och QK-solrosor. Glitterlim på vingarna, men det syns inte här.

Sedan har en av svågersönerna fyllt år också. Han fick premiärinviga en stämpel som jag köpte på loppisen vi hade inne i stan förra helgen:Elefant från Stampin Up, litet grattis från Forma Hantverk och stort grattis från Inkywings. Ett QK-paket med en QK-tag (också från mässan) samt QK-bokstäver. En liten bit band. Och ett rörligt öga till elefanten!

Tyckte att den där elefanten var helt oemotståndlig, men min vana trogen gick jag ändå och velade länge och väl innan jag slog till. Så länge att loppisen nästan var slut, och den förra ägaren hade halva priset på allt. Då tänkte jag att det nog var meningen att jag skulle köpa den där stämpeln i alla fall. :-D

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan under en varm filt och tina upp lite. Har tillbringat hela eftermiddagen i stallet, eftersom dottern inte bara skulle rida Freddy, utan även hjälpa en kompis som är bortrest idag med att ta hand om hennes ponny. Så det blev till att rida dubbelt för dottern (och för mamma att fixa dubbla höpåsar och foderhinkar!).

Tack för titten och må så gott!

Det är något visst...

...med England (eller Storbritannien, om man ska vara exakt), det går inte att komma ifrån det! Igår kväll kom jag hem från en tjänsteresa i England, efter att ha tre dagar i närheten av Birmingham. Det blev inte mycket tid över till annat än jobb och sova (och äta lite), men ändå så är det väldigt roligt att åka till England! Suck! Och ikväll åkte maken dit på semester. Olika falla ödets lotter! (Han ska på modellbilsmässa, så det är lika bra att jag och dottern inte följer med - vi skulle bli uttråkade efter 5 minuter!!)

Tänkte visa ytterligare några julkort. Först ut ett rosa kort:Snögubbar från Panduro, bakgrund från Hero Arts och text från Arkivet (tror jag?). Två små bradblommor.

Nästa kort har samma snögubbar:Snögubbar från Panduro och text från Inkywings. Några utstansade "grenar" och röda metallicbrads, samt QK-hörn. Inte så mycket krusiduller.

Sista kortet har en annan snögubbe:Snögubbe från Hero Arts, God Jul-cirkel (text plus cirkel) från Easer och snöflinga från Magnolia. Lite band och några snöflingebrads.

Ute faller regndropparna tungt, och snön som föll i tisdags när jag var borta har mestadels försvunnit - typiskt Göteborg (fast ganska skönt tycker jag - snön kan gott lugna sig lite!). Det är dags att skutta i säng, för oss inte-natt-människor som kom hem sent igår.

Tack för titten och välkommen åter!

Tredje gången gillt!!!

Ibland får jag inte riktigt till det fastän jag tycker att jag följer virkmönstret till punkt och pricka! Mitt senaste avslutade amigurumiprojekt är detta:En Nalle Puh. Kruxet var att få till tröjan så att den passade herr Puh. Tredje försöket lyckades - de två första blev alldeles för små!  Första försöket var helt enligt mönster, och andra försöket så gjorde jag tröjan lite större. Dock inte tillräckligt mycket större, utan det fick bli tredje gången gillt!

Detta är dessutom första gången jag använt en plastnos (säkerhetsnos) och inte en broderad nos. Nackdelen är att "pluppen" som sitter på insidan är lite för stor, så Nalle Puh har en lite konstig "bula" runt nosen. Får nog testa på något djur med inte så spetsig nos nästa gång!

Mönstret kommer förresten härifrån!

Tack för titten och välkommen åter!

Ett födelsedagskort...

Häromhelgen (eller om det var förra helgen??) var dottern på halloweenfest hos en klasskompis. Detta kort fick den nyblivna tonåringen:Mycket blommor, Greeting Farm-tjej och en grattisstämpel från Inkywings (biljetten är hemmagjord). QK-bokstäver och en bit utstansad bård, och mönsterpapper. Mycket rosa blev det!

Det blir ett kort inlägg idag - ska äta middag och sedan susa bort till "vårt" stall och hämta dottern, och sedan bort till ridskolan för det är lektionsdag för mig ikväll. Ska bli roligt!!!!!!!!!!!!!!!

Tack för titten och må så gott! 

RSS 2.0