Senaste nytt...

Några nya kort har nått sina mottagare de senaste veckorna. Idag hade vi kalas för dottern och brorsonen hemma hos mina föräldrar, och brorsonen fick detta kort tillsammans med en bok:



Igelkott från Penny Black, magnetstämplar från Making Memories, Grattis och Hurra från Kortmakaren (och därifrån kommer även inspirationen till stämplandet), samt cupcakes från Prickiform. En liten berlock, en bit band och en ballongbrad.

Häromveckan hade ena brorsdottern namnsdag, och i brevlådan damp då detta kort ner:



En stor och en liten filur från Kortmakaren, namnsdagsgrattis från Inkywings, och ett litet hipp hurra från Forma Hantverk. Lite QK-detaljer och bokstäver, lite pärlfloss, en brad och några ustansade blommor. Och lite olika mönsterpapper...

Och så har det ju varit fars dag. Pappa fick detta kort:



Textstämpel från Inkywings, och en liten bug från Alota (fyndad på loppisen i Floda förra helgen!!). Hemmagjorda moln, några små brads, ett par QK-blad och en stjälk av en bit spillpapper...

Det var nog allt för ikväll... Tack för titten och må så gott!

Kommentarer
Postat av: Ingrid- Inola

Åh, vilka söta kort du har gjort! Gillar speciellt fars dags-kortet med den somriga molnbakgrunden. Kul att du hittade en liten Alota-bug på loppisen!

2009-11-19 @ 21:21:51
URL: http://inola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0