Igår regnade det...

...och då var det en perfekt ursäkt för att hålla på med pyssel istället för trädgårdsarbete!! :-D Dottern var i Kristinehamn och var medhjälpare på distansritt-tävling ("hinknisse"), så maken och jag hade dagen för oss själva. Förutom en promenad i regnet och lite engelsk TV-serie (Vi möts igen - gammal serie som vi hittade på Movieline häromdagen) så blev det några timmar vid pysselbordet för min del (och några timmar i garaget för makens del). Här är resultatet:

Först ut blev ett födelsedagskort till brorsdottern. Vet inte om hon börjar bli för gammal för nallar, men jag tycker denna är helt bedårande!!!Nallestämpel från Stampavie/Penny Johnson och Grattis från Inkywings. En liten blomsterberlock som är målad (syns inte så tydligt...), lite band, brads, QK-etiketter och knappband, spellbinderramar.

Sedan blev det ett par födelsedagskort till dotterns kompisar:Blomsterflicka från hÄnglar & stÄnglar, grattiscirkel från Aud design. Lite band, QK-blad, utstansade blommor, etiketter från en låda med div tillbehör, och en ros.Här blev det en tjej från The Greeting Farm, banderoll från hÄnglar & stÄnglar och grattiscirkel från Aud design. Band, en paketberlock, en ros, och två spellbinder-bitar.

Det blev också ett morsdag-kort - det är ju inte så många veckor kvar...Blomsterflicka från hÄnglar & stÄnglar, text från Inkywings. Lite band och blommor samt QK-blad.

Nu väntar dottern på att vi ska kolla på gårdagens avsnitt av Merlin, så det är dags att skutta till TV-soffan!

Tack för titten och välkommen åter!

Kommentarer
Postat av: Gunvor

Å såna söta kort!Kram, Gunvor

2010-05-17 @ 14:23:30
URL: http://gunvors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0